Schoonmaakdoekjes per 2 kleuren

€ 1,50
Excl. BTW

Schoonmaakdoekjes per 2 kleuren (chauffeur en bijrijder aparte kleur!)

geeL voor Links

gRoen voor Rechts

Aantal

  • Bescherm uzelf en collega's Bescherm uzelf en collega's
  • Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis
  • Veilig betalen met IDeal Veilig betalen met IDeal

HANDLEIDING:

  1. Rol het CARona Shield helemaal uit
  2. Steek de buizen door de lussen van het CARona Shield
  3. Koppel de buizen met de hoekstukken aan elkaar
  4. Plaats het Carona Shield in de auto
  5. Fixeer het CARona Shield met de tie wraps gebruik de aanwezige gaten (of maak extra gaten)

Koppel meerder tie wraps met grote lussen aan elkaar om afstand naar zonneklep, spiegel of bijvoorbeeld hoofdsteun te overbruggen. Wil je bevestigen tussen bijvoorbeeld 2 armsteunen, doe dat dan ook met grote lussen naar een armsteun aan beide zijden van het CARona Shield. Door nu de tie wraps afzonderlijke van elkaar strakker te trekken kun je het Carona Shield op de juiste plek fixeren.

Krijg je het CARona Shield niet vast of netjes recht? Plaats een tas of kussen aan de zijkant(en). Het CARona Shield is zo licht dat dit vaak al voldoende is om het geheel op zijn plaats te houden. BEDENK: het gaat niet om een strakke uitstraling, maar om een functioneel virus scherm!

Het CARona Shield zal stoffig zijn doordat het materiaal iets statisch is. Neem een vochtig huishouddoekje om beide zijden schoon te vegen.

Je CARona Shield is nu klaar voor gebruik. Het team van Carona Shield wenst je veel veilige kilometers in goede gezondheid!

TIP: Bewaar de verpakkingskoker in de auto. Zodra we met elkaar het virus de baas zijn verpak je het CARona Shield weer in de koker. We gaan er niet vanuit, maar mocht het virus ooit weer de kop opsteken ben je er klaar voor!