Monteren van een CARona Shield:

Het CARona Shield wordt binnen 3 werkdagen in een doos bij je geleverd.

Indien je CARona Shield wilt monteren in een voertuig: bestel dan ook een set bevestigingsmateriaal.

Bevestigingsmateriaal: tie-wraps, haakelastieken en touw.

 

De buizen van het frame schuif je door de lussen van het CARona Shield.

Koppel de buizen met de 4 hoeken. Bij de grote uitvoeringen ook de lange zijdes met bijgeleverde sokken koppelen.

 

Plaats TYPE A in je auto:

Het complete CARona Shield kan nu in de auto geplaatst worden. Via de bijrijders kant heb je de meeste ruimte.

Als je auto een hoge middentunnel heeft, plaats je het scherm aan de rechter kant. Je kunt het flexibele frame in de krappe ruimte torderen. Wanneer het frame op de juiste plaats staat, druk je het geheel weer in model. Let op dat de chauffeur niet wordt belemmert door het CARona Shield!

 

Kijk nu waar en hoe je het CARona Shield kunt vastzetten. Er zijn zoveel verschillende auto’s dat een uniforme handleiding niet mogelijk is. 

Als het CARona Shield boven het voorraam goed gefixeerd zit ben je in de meeste gevallen al bijna klaar. Afhankelijk van de breedte van de zonneklep aan bijrijders kant, kun je hier een prima bevestiging maken. Maak gebruik van een tie-wrap, haak elastiek of een combinatie van deze twee.

 

Let op: prik zo’n 10 cm onder de hoek van het CARona Shield een gaatje door de 2 lagen plastic direct naast het frame. Als je vanaf hier een haakelastiek of tie-wrap verbind met het vaste deel van de zonneklep, trek je het scherm naar voren én tegen de hemelbekleding. Zet dit niet overdreven op spanning.

 

Het CARona Shield kan nu gefixeerd worden tussen de voorstoelen. Bestel hiervoor eventueel de antislip of gebruik bijvoorbeeld een sierkussentje.

 

Het CARona Shield kan stoffig zijn doordat het materiaal iets statisch is. Neem een microvezel doekje en gebruik een plastic reiniger om beide zijden schoon te maken.

Je CARona Shield is nu klaar voor gebruik.

 

Ga stukje proefrijden om er zeker van te zijn dat je geen hinder hebt van het CARona Shield.

 

Plaats TYPE A of B in je auto: 

Dit CARona Shield komt achter de hoofdsteunen van de voorstoelen. Let op dat je een passende breedte besteld! Bevestig aan de onderzijde van dit scherm 2 tie-wraps vanaf de stangen van de hoofdsteunen. Zorg dat de ti-wraps het scherm naar boven tegen de hemelbekleding te tillen. Maak nu vanuit de bovenhoeken een verbinding met touw naar voren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de handgrepen aan het plafond.

 

Plaatsing als scheidingswand:

Voor het monteren van een CARona Shield tussenwand kunt u klemmen bestellen. Deze worden door middel van schroeven aan wand of muur bevestigd. Met gebruik van dubbelzijde tape onder de klemmen kan een tussenwandje op bijvoorbeeld een duo bureau vastgezet worden. Ook het plaatsen van een paar ordners of een ladeblokje is veelal voldoende om het scherm te fixeren.

 

CARona Shield: bescherm uzelf en anderen!

 

Het team van Carona Shield wenst je veel veilige kilometers in goede gezondheid!

 

TIP: Bewaar de verpakkingskoker in de auto. Zodra we met elkaar het virus de baas zijn verpak je het CARona Shield weer in de koker. In de donkere koker tast UV licht het plasticfolie niet aan.

We gaan er niet vanuit, maar mocht het virus ooit weer de kop opsteken ben je er klaar voor!