Welk CARona Shield  past in mijn auto?

Om klanten vlot bescherming te kunnen bieden is een universeel CARona Shield ontwikkeld. Dit CARona Shield welke in ca. 80% van de auto’s toepasbaar is kan direct geleverd worden!

Genoemde afmetingen zijn inbouwmaten

We leveren uit voorraad 7 modellen:

  • CARona Shield type A (80x80cm)
  • CARona Shield type B (115x50cm
  • CARona Shield type C (145x50cm)
  • CARona Shield type D (160x80cm)
  • CARona Shield type F (105x50cm)
  • CARona Shield type W (90x50cm)
  • CARona Shield type Rijschool (80x80cm)

Personen auto:

Uit tests is gebleken dat in het overgrote deel van de personen auto's een scherm van 80x80 prima tussen de voorstoelen past. Heeft je auto een hoge tunnel tussen de stoelen? Bedenk dat het CARona Shield rechts van de tunnel geplaatst wordt. Dus aan de zijde van de bijrijder. Zo wordt de chauffeur niet beperkt in het besturen van de auto.

BESTEL hier CARona Shield Type A.

Bestelbus enkele cabine:

Enkel cabine bestelbus met 2 voorstoelen of met bijrijdersbank. Type A biedt tussen 2 personen bescherming.

(Met 3 personen rijden in een enkel cabine met CARona Shield heeft geen zin. Dus niet doen!)

BESTEL hier uw CARona Shield Type A.

Bestelbus dubbele cabine:

Bij rijden met 2 personen is type B voldoende. Passagier rijdt mee op rechts achter positie. Dit is meest ver verwijderd van de chauffeur. Type B wordt bevestigd achter de hoofdsteunen van de voorstoelen.

BESTEL hier uw CARona Shield Type B.

Bestelbus dubbele cabine 3 personen:

Voor het in een met dubbel cabine uitgevoerde bestelbus rijden met 3 personen adviseren we een combinatie van type A en B. Na montage van type A bevestigt u type B achter de hoofdsteunen van de voorstoelen. In sommige gevallen kan het raadzaam zijn om type B bij door type A te steken.

BESTEL hier uw CARona Shield Type A & BESTEL hier uw CARona Shield Type B

Bestelbus dubbele cabine 4 personen:

Indien het noodzakelijk is om met 4 personen in de bus te rijden, is er een type A extra benodigd. Deze wordt op de achterbank aangebracht. Dit is alleen mogelijk bij 2 schuifdeuren!

BESTEL hier uw CARona Shield 2x Type A & BESTEL hier uw CARona Shield 1x Type B

Vrachtwagen:

CARona Shield B of C wordt staand op de tunnelbak geplaatst naast de bijrijdersstoel.  Meet voor het fixeren van CARona Shield welke maat eenvoudig aan zonneklep, bovenkastje, bovenste bed, kledinghaakje, etc. te bevestigen is.

BESTEL hier uw CARona Shield Type B of BESTEL hier uw CARona Shield Type C

Afscheidingsscherm:

CARona Shield type B, C en D zijn ook prima toepasbaar op een duo bureau of als wandje tussen stoelen in een wachtkamer of kantine.

BESTEL hier uw CARona Shield Type B of BESTEL hier uw CARona Shield Type C of BESTEL hier uw CARona Shield Type D & Eventueel bevestigingsklemmen.

Maatwerk:

Afhankelijk van de drukte kunnen we snel maatwerk leveren. Is er geen standaard CARona Shield welke in jou situatie zal voldoen? Mail ons de maten van het door jou gewenste vierkante of rechthoekige CARona Shield. Je krijgt dan spoedig onze prijs en levertijd!