Geboorte vond plaats binnen de muren van Koning Verhuizers.nl en Koning Autobekleders.nl in Veendam.

Begin maart dreigde er een totale lockdown. Wat betekent dat voor onze klanten? Bij de Autobekleders zouden ze langer op hun te stofferen voertuig of bankstel moeten wachten. Vervelend en soms lastig, maar goed te overzien. Zodra de Verhuizers niet meer mogen uitrijden zijn de gevolgen niet te overzien!

Klanten krijgen hier extreem veel stress.

Stel je voor dat je je hele inboedel hebt ingepakt, morgen je huis uit moet zijn, er nog bewoners zitten in je nieuwe woning, gas en water hebt opgezegd én je mag vanwege lockdown geen stap buiten zetten!

Om klanten van geboekte verhuizingen te ontzorgen zijn we gaan bellen: wie kan en wil zijn verhuizing vervroegen? Door zeker 16 opdrachtgevers erg blij gemaakt te hebben met een vervroegde verhuizing, was het (logische) gevolg: een nagenoeg lege agenda in april.

O, jee! Loodsen aanvegen en verhuiswagens wassen met 15 man is snel klaar. Hoe lang hou je dit als bedrijf vol? De lonen lopen gewoon door. Wat kunnen we de jongens bieden? Hoe kunnen ze productief worden met een lege orderportefeuille?

Brainstormen met verhuizers en autobekleders, met als insteek:
Maak van de crisis een deugd, hoe geven we een positieve draai aan de crisis met eigen kunde?

De verhuizers gaan veelal met 4 man naar een klus. Sinds Corona gaat er een tweede auto mee zodat we met maximaal 2 verhuizers in de auto zitten. Niet ideaal, maar met 4 auto’s naar een klus?

Idee uit de brainstormsessie: Kunnen we iets produceren waardoor 2 man in 1 auto binnen 1.50m redelijk beschermd zijn?

Uitgangspunten:

  • Gevoel van bescherming geven
  • Vanwege verkeersveiligheid een transparante oplossing
  • Eenvoudig te plaatsen in de auto
  • Snel te produceren
  • goed verkrijgbare materialen
  • Betaalbaar
  • Eenvoudig te verzenden
  • Bij succes kunnen opschalen
  • Intern kunnen produceren

Zo is op 1(!) april 2020 CARona Shield geboren. De baby weegt ca. 350 gram

Meerdere Verhuizers hebben in samenwerking met de Bekleders een dagtaak aan productie en verzending. We vertrouwen erop dat we in de nabije toekomst alle ontwikkelingskosten terug verdiend hebben en met de verkoop van CARona Shields het omzetverlies in het verhuisbedrijf kunnen opvangen. Iedereen aan boord houden is het ultieme doel.

CARona Shields = samen het virus indammen