CARona Shield is in een week van idee tot product gekomen. Ideeën, aanpassingen, ontwerp en keuzes zijn vaak ’s nachts gemaakt. Zonder de huidige crisis had CARona Shield niet bestaan. Onder normale omstandigheden wordt een nieuw product volop getest en verbetert voordat het in de verkoop gaat. CARona Shield heeft die tijd niet. Voorkomen van besmettingen is prioriteit van overheid en bevolking. Als CARona Shield daar ook maar iets aan kan bijdragen moet het direct verkrijgbaar zijn.

Het CARona Shield biedt een oplossing tegen besmetting in de auto. CARona Shield geeft u een beschermd gevoel tijdens een autorit met een hoestende passagier. Afhankelijk van de passing van het CARona Shield zal de mate van bescherming per voertuig verschillen.

De rechtstreekse overdracht van het virus via de lucht wordt door CARona Shield geblokkeerd. Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat besmette, vochtige deeltjes die vrijkomen bij hoesten, praten of niezen zich een weg gaan vinden rond het CARona Shield naar de medepassagier. Misschien dat de wetenschap hier in de nabije toekomst duidelijkheid over kan verschaffen.

Bestel alleen een CARona Shield als u ook verwacht dat het plaatsen van een CARona Shield een mate van bescherming biedt. Baat het niet, schaadt het niet...

Het gebruik van een CARona Shield in de auto is niet getoetst aan wetgeving. Het testen door instanties zal veel tijd in beslag nemen. Regelgeving opstellen zal nóg meer tijd kosten. Bij de diensten die hier wat van zouden moeten vinden, zitten de medewerkers thuis. Voordat een team techneuten een gemonteerd CARona Shield in real life heeft gezien, zijn we zo weer weken verder. Echter, het virus moet NU beperkt worden!

Een CARona Shield is vederlicht met een flexibel frame. Bij een ongeluk zal het plastic frame niet breken, hooguit verbuigen. Een CARona Shield zou u zelfs kunnen behoeden voor glassplinters. Het frame is slechts 16mm dik en het plastic is helder. Van een beperking van zicht in de auto is dan ook geen sprake.

Op de plaats waar je het CARona Shield monteert zijn normaal gesproken geen airbags aanwezig. Bevestig CARona Shield rechts van de middentunnel. Zo houdt de chauffeur toegang tot alle bedieningsknoppen. Fixeer het CARona Shield desnoods met een paar sierkussentjes. Plaats daar waar CARona Shield interieurdelen raakt een doekje om lichte beschadigingen te voorkomen.